+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Szolgáltatások

Díjtalan szolgáltatásaink

Adatbázisunkban történő regisztrációt és a felkínált ingatlan ismertetését ingyen biztosítjuk ügyfeleink számára.

Díjtalanul összeállítjuk a partnereink részére legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Az általunk kínált piaci elemzés, értékbecslés szintén ingyenes.

Segítünk elkészíteni, illetve kívánságra elkészítjük az ingatlanról a legelőnyösebb fényképeket. Mindezt térítési díj nélkül!

 

 

 

 

 

 

Ingatlan keresése

Ügyfeleink kívánságainak megfelelően megkeressük az elképzelt ingatlant, segítünk a kiválasztásban, adás-vétel lebonyolításában, földhivatali ügyintézésben.

Ingatlan bemutatása

Munkatársaink személyesen mutatják be a megálmodott otthont, kérésre belső építészünk szaktanácsot nyújt az eseteleges felújításokkal, átalakításokkal kapcsolatosan.

Szerződéshez szükséges teljes körű ügyintézés

Ügyfeleink elkerülhetik a sorban állást a bankokban, földhivatalban. Vállaljuk a leendő otthon, garázs, építési telek és egyéb ingatlanokkal kapcsolatos teljes körű ügyintézést, jogi tanácsadást és ügyvédi szolgáltatást.

Ingatlan hirdetés megjelentetése honlapunkon

Honlapunkat naponta frissítjük új ingatlanokkal. Az adatbázisunkban szereplő választékunkat hirdetési lapokban megjelentetjük.

Jogi szaktanácsadás

Ingatlanvásárlással kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdésekről, illetékekről, kedvezményekről, adózásról személyesen tájékoztatjuk.

Teljes Körű ingatlan kivitelezés

10 éve működő cégünk vállalja megálmodott otthonának teljeskörű megtervezését, kivitelezését, szerkezetkész vagy kulcsrakész átadását, legyen az akár családi ház, tégla, vagy könnyűszerkezetes épület.

Vállaljuk az ingatlanhoz kapcsolódó:
• Földmunkákat
• Vasbetonszereléseket
• Kőműves munkákat
• Ácsmunkákat
• Gipszkarton, álmennyezet szereléseket.

 

 

 

 

 

 

Lakberendezés

Ha már megvan az ingatlan, de még nem tudja hogyan szeretné felújítani, átalakítani, berendezni, belső építész és lakberendező szakembereink segítenek elképzelései megvalósításában a színek kiválasztásától a bútorok megvásárlásáig.

Felújítás

Megvalósítjuk meglévő és leendő ingatlanok felújítását, átalakítását, vállaljuk a javítási munkálatokat.

Festést, mázolást, tapétázást

Víz, villany, gáz, klímaszerelést.

Kerttervezés, kivitelezés és kertgondozás

13 éve működő kertészeti cégünk szakképzett tájépítészei, kerttervező mérnökei megvalósítják ügyfeleink álmait, elképzeléseit. Mi nem egyszerűen felmérjük, megtervezzük kertjét, hanem harmonikus életteret alakítunk ki, amely nyugodt pihenést és a szórakozást egyaránt szolgálja.

Meglévő zöld környezetet kertészeink a legmodernebb technológiával szakszerűen gondozzák, ápolják, hogy ügyfeleink a lehető legtöbb időt tölthessék pihenéssel családjuk környezetében.

Kertészeti szolgáltatásaink

• Park és kerttervezés
• Növénytelepítés, gyümölcsfa és örökzöldek
• Öreg fák gondozása
• Automata öntözőrendszer tervezés és kivitelezés