+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Rólunk

Cégünk küldetése a minőségi otthonhoz jutás elősegítése, valamint az ingatlan és ember közötti kapcsolat erősítése.

Ezen cél elérése érdekében, elkötelezetten fejlesztjük elemző és összehasonlító rendszereinket, melyek hathatós segítséget nyújtanak az ingatlanügyek kezelésében. Rendszerünk segít  ingatlan vásárlásban, ingatlan eladásban, ingatlan bérlésben, bérbeadásban, valamint ingatlanközvetítői tevékenység és  ingatlanbefektetés területén.

Folyamatosan fejlődve tapasztalni, tetterővel cselekedni, szakértőként adni-venni, jóindulattal közvetíteni.

Az eddigi műszaki-kereskedelmi,  szakértelmemre támaszkodva és azt kiterjesztve, szakmai tudással szolgálni a hozzám forduló piaci szereplőket.
Mindent megfigyelni, megértetni, elfogadtatni… a piaci réseket megtalálni és innovatívan szerepet vállalni, az eladásokban jónak és legjobbnak lenni.

Rólunk – CH Ingatlan

Vállalkozásunk célja egy olyan ingatlaniroda létrehozása, amely az ingatlanpiacon teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújtva ügyfeleink minden igényét kielégíti.

Működési területünk magába foglalja az ingatlanok közvetítését, kivitelezését, felújítását, legyen az új építésű, használt vagy panellakás, nyaraló, garázs, építési telek, zártkert vagy kereskedelmi ingatlan.
Ügyfeleink részére jogi szaktanácsadást, adás-vétel teljes körű lebonyolítását, hitelügyintézését vállaljuk. Fontos számunkra a gyors és korrekt magas színvonalú munka, az állandó kapcsolattartás és a rendszeres tájékoztatás. Természetesen, ügyfeleinkről minden birtokunkba jutott információt a legnagyobb diszkrécióval kezelünk.

Honlapunkat naponta frissítjük új ingatlanokkal. A nap bármely időpontjában állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén is!

A jövőben szívesen látjuk Önt, keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon, ahol több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden igényére megoldást találnak Fejér megye és az ország bármely pontján.

Rólunk mondták