+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Eladó panzió meseszép örök panorámával!

Sümeg, Sümegi vár, Vároldal utca, Magyarország

Jellemzők

  • Bútorozott
  • Csendes
  • Egyedi fűtés
  • Jó elrendezés
  • Légkondícionált
  • Világos

Részletek

Kiváló befektetési lehetőség Sümeg északi részén egy 700m2-es hotel (panzió), meseszép örök panorámával!
Az ingatlan 1,2 hektáros telken helyezkedik el.

A panzióban összesen 20 szoba került kialakításra, melyek fűtéséről hőszivattyús – wifiről vezérelhető – klímák és norvég panelek gondoskodnak. A melegvíz előállítását napkollektorok teszik kedvezőbbé 2 puffer tartállyal. A ház energia ellátása vezérelt áramon keresztül, 3×32 amperrel történik, amely 3 különböző oldalról is megoldott.

Az elmúlt években folyamatos korszerűsítések történtek, ezek keretein belül teljesen új víz- és áram rendszer került kialakításra, új burkolatok és a konyha felújítása – előírásoknak megfelelően – és nem utolsó sorban vadonatúj bútorok kaptak helyet, amelyek a vételár részét képezik!

Az udvaron 3 épület található. A főépületek a múlt század elején épültek kőből, a falak szigetelve vannak 10-12 cm-es nikecellel, így a falvastagság kb. 60-70 cm.
Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre hőszigetelt üveggel.

Az egyik épület cseréppel fedett, a másik palával, a harmadik pedig lapostetős – ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a sümegi történelmi várra. Kamerarendszer került kialakításra a folyosón, az udvaron, illetve az apartmanokban segélyhívó gomb került. Az apartmanok mérete 31 m2-től 53 m2-ig változik.

A második épület új Schindler típusú lifttel van ellátva. 22 db fürdőszobás szoba alakítható ki, minimum 14 m2-től maximum 50m2-ig. Ebben az épületben kapott helyett a földszinten egy csaknem 400 m2-es étterem egy 70 m2-es kültéri terasszal.

A tetőtéri kávézóból és társalgóból csodálatos kilátás nyílik a történelmi jelentőségű várra és a városra.

A harmadik épületben 12 szoba alakítható ki, így a teljes kapacitás 75 fő elhelyezésére adhat lehetőséget.

A vendégek a következő lehetőségek közül választhatnak:
– 1 és 2 fős apartmanok konyhával, fürdőszobával;
– 2 férőhelyes 2 szobás apartmanok konyhával, fürdőszobával;
– tágas udvar kiülőkkel és sétálási lehetőséggel.

Az épületben saját kápolna is helyett kapott. Zárt udvaron belül parkolási lehetőség van 8 gépkocsi számára, az utcán további ingyenes parkolási lehetőségek.

A telekre behajtva két parkoló található, a jobb oldali parkolóból megközelíthető a főbejárat és a terasz. A főbejáraton belépve egy fogadó pult került kialakításra, innen az étkezőt, konyhát és az emeleti 5 szobát lehet megközelíteni. A középső részen egy hangulatos kerten keresztül, kívülről lehet megközelíteni további 7 szobát.

A nyugati része az ingatlannak alkalmas saját lakhatásra, barátok fogadására, köszönhetően az elszeparáltságának, valamint a külön konyhának és pihenő szobának. Ezen a részen került kialakításra a boros pince is, amely szintén teljeskörűen felújított.

Elhelyezkedése egyedülálló Sümegen belül, mivel egy magasságban található a várral, így egész évben örök panoráma tárul elénk, amely a medencéből és jakuzziból is élvezhető.

Jelenleg fogadóként üzemel az ingatlan, ezt a tevékenységet lehetőség van tovább folytatni. GKSZ6 övezeti besorolású terület, szabadonálló beépítési móddal. Legalább 3000 m2-es a telek méret, így ez tovább osztható, akár 20%-os beépítéssel, 4,5 méteres építménymagasággal és 50% zöldfelülettel szabályozott.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!

Kapcsolat:
***City & Home Ingatlan Iroda***
📍8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
📱+36 70 389 1111
🖥www.chingatlan.hu
📧info@chingatlan.hu

A környék leírása:
Három épületegyüttesből álló, részben teljesen korszerűsített és felújított Panzió a belvárosban található; kb. 20 km-re a Hévízi tótól, Sárvártól és a Balatontól.

  • Közzétéve: 2023.10.28.
  • Utoljára frissítve: 2023.10.30.
  • Megnézve: 113