+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Eladó panzió meseszép örök panorámával!

Sümeg, Sümegi vár, Vároldal utca, Magyarország

Jellemzők

  • Bútorozott
  • Csendes
  • Egyedi fűtés
  • Jó elrendezés
  • Légkondícionált
  • Világos

Részletek

Kiváló befektetési lehetőség Sümeg északi részén egy 700m2-es hotel (panzió), meseszép örök panorámával!
Az ingatlan 1,5 hektáros telken helyezkedik el.

A panzióban összesen 20 szoba került kialakításra, melyek fűtéséről hőszivattyús – wifiről vezérelhető – klímák és norvég panelek gondoskodnak. A melegvíz előállítását napkollektorok teszik kedvezőbbé 2 puffer tartállyal. A ház energia ellátása vezérelt áramon keresztül, 3×32 amperrel történik, amely 3 különböző oldalról is megoldott.

Az elmúlt években folyamatos korszerűsítések történtek, ezek keretein belül teljesen új víz- és áram rendszer került kialakításra, új burkolatok és a konyha felújítása – előírásoknak megfelelően – és nem utolsó sorban vadonatúj bútorok kaptak helyet, amelyek a vételár részét képezik!

Az ingatlan előtt két parkoló van, mely 15 gépkocsi parkolását teszi lehetővé. A főbejáraton belépve található a recepciós pult, innen közelíthető meg a konyha, az étkező és az emeleti 5 szoba. További 7 szobát a kerten keresztül érünk el. Az épület nyugati részén 5 apartman lett kialakítva ahol elszállásolhatunk barátokat, családtagokat elkülönültségének köszönhetően. Itt található pihenő szoba és külön konyha is. Ezen a részen helyezkedik el a teljesen felújított boros pince is. A medencéből és a jakuzziból csodálatos kilátás nyílik a várra.

Elhelyezkedése egyedülálló Sümegen belül, mivel egy magasságban található a várral, így egész évben örök panoráma tárul elénk, amely a medencéből és jakuzziból is élvezhető.

Jelenleg fogadóként üzemel az ingatlan, ezt a tevékenységet lehetőség van tovább folytatni. GKSZ6 övezeti besorolású terület, szabadonálló beépítési móddal. Legalább 3000 m2-es a telek méret, így ez tovább osztható, akár 20%-os beépítéssel, 4,5 méteres építménymagasággal és 50% zöldfelülettel szabályozott.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!

Kapcsolat:
***City & Home Ingatlan Iroda***
📍8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
📱+36 70 389 1111
🖥www.chingatlan.hu
📧info@chingatlan.hu

A környék leírása:
Három épületegyüttesből álló, részben teljesen korszerűsített és felújított Panzió a belvárosban található; kb. 20 km-re a Hévízi tótól, Sárvártól és a Balatontól.

  • Közzétéve: 2023.10.28.
  • Utoljára frissítve: 2023.12.30.
  • Megnézve: 228