+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Rólunk old

Watch me

Horgos Tamás Ferenc

Vállalkozásunk célja egy olyan ingatlaniroda létrehozása, amely az ingatlanpiacon teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújtva ügyfeleink minden igényét kielégíti.

Működési területünk magába foglalja az ingatlanok közvetítését, kivitelezését, felújítását, legyen az új építésű, használt vagy panellakás, nyaraló, garázs, építési telek, zártkert vagy kereskedelmi ingatlan.
Ügyfeleink részére jogi szaktanácsadást, adás-vétel teljes körű lebonyolítását, hitelügyintézését vállaljuk. Fontos számunkra a gyors és korrekt magas színvonalú munka, az állandó kapcsolattartás és a rendszeres tájékoztatás. Természetesen, ügyfeleinkről minden birtokunkba jutott információt a legnagyobb diszkrécióval kezelünk.

Honlapunkat naponta frissítjük új ingatlanokkal. A nap bármely időpontjában állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén is!
A jövőben szívesen látjuk Önt, keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon, ahol több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden igényére megoldást találnak Fejér megye és az ország bármely pontján.

Telefon: +36-70/389-1111
E-mail: horgostf@chingatlan.hu

Lépjen velünk kapcsoltaba!