+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Befektetők figyelem!

Hajdúszoboszló, Magyarország
Árért érdeklődjön

Részletek

Az ingatlan 1 Ha 1893 m2 telekterületű ÉNY-DK tájolású, hossztengelyében a Debreceni útfélre merőleges fekvésű.
A téglalap alakzatú telekterület teljes egészében körbekerített vakolt beton alapú, festett zártszelvény vázú acélkerítéssel.
Az ingatlan szabadon álló épülete körül díszkert, díszfákkal és bokrokkal beültetett.
A díszkertben a TÜV előírásainak megfelelő gyermekjátszótér is kialakításra került.
Valamint különböző szabadtéri szórakozást biztosító játékokkal is felszerelt (mini golf pályák, szabadtéri sakk, sport pálya, ping-pong asztal stb.).
A díszkertben kert padokkal kialakított pihenők is kiépítésre kerültek. A díszkert járdái és a díszkertben kialakított gépjármű parkoló VIACOLOR borításúak.
A szálloda rész mögött, a gazdasági bejáratnál személygépkocsi és autóbusz parkolót alakítottak ki.
A díszkertben található a 270 m2 vízfelületű egyedi alakzatú, átlagosan 1,1 méter mélységű 330 m3-es, 28 °C-ra melegített vizű, feszített víztükrű, vízforgatásos, UV szűrő gépezettel megépített élménymedence és a hozzá kialakított VIACOLOR borítású napozóterasz.
A medence színezett medencekerámiákkal borított extra szolgáltatásokkal ellátott wellness medence.
Extra szolgáltatásai: nyakzuhany, váll és derékmasszázs, pezsgőfürdő, álló masszázsfülke, sodrófolyosó, levegős függőágy.
A medence gépészete az épületpincéjében kialakított.
A vízgépészeti berendezés automatizált.
Az élményfürdőhöz kapcsolódóan a szálloda épület földszintjén szociális helységeket alakítottak ki (mosdók, öltözők, személyzeti helységek).
A szálló jelenleg ***-os termálszállóként üzemel.
Az épületegyüttes szabadon álló pince+földszint+5 emelet kialakítású.
Alapozása kehely, illetve pontalap-kútalap kialakítású.
A tartó és válaszfalak előre gyártott vb. és monolit vb. szerkezetűek. A födémek UNIVAZ födémpalló és panel födémpalló.
A lapos tető műanyag szigeteléssel és fényvédő fehér festéssel (egy része a tetőnek járható) műanyag fémvédővel.
A lapos tető felújított.
A homlokzat előre gyártott vb. önhordó hőszigetelt homlokzati panel. A nyílászárók a földszintet hőszigetelt acél, az emeleteken fa ablakok. A belső ajtók típusa fa szerkezetű.
A falburkolatok festett-tapétázott, részben tölgyfa burkolat, a vizes helységekben csempe.
A padló burkolatok a szobákban szőnyegpadló, a fürdőszobákban mázas kerámia, egyéb helységekben PVC borítású, míg a pince helységekben simított beton.
Az UNIVAZ vb. vázszerkezetű épületben földszinten a recepció, étterem, konyha és kiszolgáló helységek találhatók, míg az e feletti szinten drinkbár, rendezvény termek és irodák kaptak helyet.
A szálloda rész 72 kétágyas (pót ágyazható) szobával és négy több helységből álló apartmannal rendelkezik.
A szobákhoz vizesblokk tartozik.
A szobák kialakítása és felszereltsége a szálloda besorolásának megfelelő, minden szoba erkélyes, mini bárral, telefonnal, televízióval felszerelt.
A szálloda 120 férőhelyes étteremmel, valamint az ehhez szükséges méretű és kapacitású konyhával és kiegészítő helységekkel rendelkezik.
A 100 férőhelyes konferenciaterem rendezvények, konferenciák megtartására alkalmas.
A szálloda emeleti részén fitness-kondicionáló terem és gyermek játszószoba is található.
Az épület északi végében található a 60 m2-es üvegportálos, famennyezetű, részben átriumos bevilágítással rendelkező fürdőhelység, melyben két egyedi kialakítású termálvizes medence található.
Ehhez a részleghez tartozik a szauna is melynek előterében zuhanyzó van.
A földszinten kapott helyet a szálloda gyógyászati részlege, ahol reumatológus szakorvos segítségével többfajta kezelés áll a vendégek rendelkezésére: masszázsok, pakolások, ultrahang kezelések, elektroterápiák, fény-, és mozgásterápiák, hidroterápiák, stb.
Ugyancsak a földszinten a fürdő közelében kapott helyet a szálloda kozmetikai, manikűr és pedikűr, valamint fodrász részlege.
Az ingatlan összközműves, víz, gáz, csatorna és elektromos árammal ellátott és valamennyi közmű esetében önálló órákkal ellátott.
Az épület helységeinek központi fűtése az épület pince szintjén elhelyezett gőzkazánról történik radiátor hőleadókkal.
A meleg vízellátás is az itt található meleg víz tározókon készülékről történik. A fűtéskorszerűsítés jelentős beruházással valósítható csak meg.
A szálloda digitális telefonközponttal, minden szobába telefonvonallal rendelkezik.
A földszinti közös helységek és az emeleti irodák split klímával vannak felszerelve.
A vagyonvédelmet a az épületre szerelt külső kamera rendszer, illetve szinteken szerelt hőérzékelős mozgásérzékelők, illetve tűzjelző rendszerek biztosítják.
A tulajdonosok egy hosszú távú komplex fejlesztő programot indított 2003-ban, mely keretében kívánják a szállodát a 21. század gyógyszállóival szemben támasztott igényeknek megfelelően korszerűsíteni és megújítani.
Ennek a folyamat részeként került megvalósításra a kerti élménymedence és a hozzá tartozó szociális épületek (medence gépészet, raktárak kialakítása a pince szinten), továbbá fejlesztették a gyógymedencék mellett lévő gyógy és wellness központot.
2004-ben felújították a szálloda körüli kert teljes burkolatát és ekkor alakították ki a TÜV szabályoknak megfelelő gyermekjátszóteret. Megvalósult a felújítás keretében a lift korszerűsítése valamint a szálloda konyhájának és kiszolgáló helységeinek a modernizálása, felújítása.
További fejlesztéseket igényelnek: a fűtés energiahatékonyabb korszerűsítése, a külső homlokzat megújítása, a belső szállodai és apartman helységek vizes blokkjainak modernizációja, valamint a szobák és apartmanok berendezéseinek a komplett cseréje.

A környék leírása:
Hajdúszoboszló az Alföld észak-keleti részén található, Budapesttől kb.: 200 km távolságra keleti irányba, Debrecentől kb.: 20 km távolságra fekszik. A szálloda Hajdúszoboszló főútvonala, a Debreceni út mellett fekszik, kb.: 300 méterre a Hajdúszoboszlói fürdőkomplexumtól. Az értékelt ingatlan környezetében hasonló funkciójú ingatlanok (kemping, szálloda, apartman ház, hotel, panzió) található.

  • Közzétéve: 2022.12.15.
  • Utoljára frissítve: 2022.12.15.
  • Megnézve: 75