+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Természetvédelmi területen – intimitás, teljes csend, nyugalom!

Székesfehérvár, Maroshegy, Magyarország

Részletek

Maroshegyen a Harmatosvölgy erdős részén 1964 m2 -es telek eladó.
Az ingatlant természetvédelmi övezet határolja, ezáltal biztosítva az intimitást, a teljes csendet, nyugalmat.
30%- os beépíthetőség, így akár 590 m2 alapterületet jelent.
A beépíthető négyzetméter alapján, akár 3, nagyméretű, luxusház is felhúzható, amelyhez medence teret, közös kertisütőt, gyermekjátszóteret stb. lehet kialakítani. Az itt élők nyugalmát az erdő csendje biztosítja, valamint a kíváncsi szemek elől rejtve maradó épületek, hiszen a kaputól az épületekig nyúló bevezető út teljes privát szférát biztosít.
Mindezek ellenére, egy család mindennapjaihoz szorosan kapcsolódó, kertvárosi kényelem is megmarad, hiszen a telek közvetlen környezetében található a Harmatosvölgy lakónegyed, ami jelenleg a város legdinamikusabban épülő lakóövezete. Ennek köszönhetően pedig vadonatúj Óvoda épül, valamint 5 perces autóútra található az Iskola, az Interspar, Posta, Praktiker, Benzinkút, autómosó.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!

Kapcsolat:
📍8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
📱+36 70 389 1111
🖥www.chingatlan.hu
📧info@chingatlan.hu

A környék leírása:
Harmatosvölgy Maroshegyen, Székesfehérvár legdinamikusabban fejlődő részén található. A helyszín kiválasztásában jelentős szerepet játszottak a terület természeti értékei; a pentellei erdő közvetlen közelsége, az ősfás környezet, és a napfény.

  • Közzétéve: 2022.12.29.
  • Utoljára frissítve: 2023.09.25.
  • Megnézve: 78