+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Kiadó cégtelephely új épülettel, forgalmas főút mellett!

Budapest, III. kerület, Magyarország
Árért érdeklődjön

Jellemzők

  • Elektromos kapu
  • Jó elrendezés
  • Jó közlekedés

Részletek

Bérlésre kínálunk egy 468m2-es saroktelken elhelyezkedő telephelyet Budapesten, forgalmas főút mellett!

A telken egy 30m2 alapterületű épület található, mely természetesen igény szerint bővíthető, átépíthető a felhasználási célnak megfelelően. Az átépítéssel, bővítéssel, bármilyen felújítással járó költség a bérleti díjból levonható, így azok nem a bérlőt terhelik. Továbbá igény szerint a kerítés is, a terület nagysága is alakítható.

Egyedülálló lehetőség, ritka az ehhez hasonló szabad területtel rendelkező saroktelek épülettel, ennyire forgalmas, központi elhelyezkedéssel. Elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas számos üzleti tevékenységre.

Ipari terület határán van, étterem, benzinkút, valamint számos autó márkaképviseletek közelében. A közvetlen közelben számos ipari-, kereskedelmi egység megtalálható, irodaházak, autószerviz, eredetiségvizsgálat, gumiszervíz, benzinkutak, marsopont stb.

Kiválóan alkalmas akár autókereskedésnek, akár vendéglátó egységnek, étterem, kávézó, fagylaltozó, cukrászda is kialakítható, vagy bármilyen más tevékenységre is kiválóan alkalmas.

A telekre a középen elhelyezkedő kapun keresztül juthatunk be, mely akár összesen 30 autó tárolására is alkalmas.

Közművek: villany, víz, csatorna a telken belül, gáz a telek előtt megtalálható.

A kerítés is átalakítható, átépíthető, cserélhető, az autóbehajtók bárhol kialakíthatóak. Az ingatlan rendelkezik engedélyeztetett tervekkel az új kapuk, behajtók számára.

A hasznos fejlesztések, átalakítások levonhatóak a bérleti díjból.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!

Kapcsolat:

📍8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.

📱+36 70 389 1111

🖥www.chingatlan.hu

📧info@chingatlan.hu


  • Közzétéve: 2023.03.21.
  • Utoljára frissítve: 2023.03.21.
  • Megnézve: 70