+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

3 szobás sorházi lakás telekkel!

Székesfehérvár, Budai út 296, 8000 Magyarország
250.000 Ft /hónap

Jellemzők

  • Bútorozott
  • Egyedi fűtés
  • Erkély
  • Jó elrendezés
  • Konyha
  • Nappali + 2 szoba
  • Terasz

Részletek

Kiadó sorházi lakás Székesfehérváron Budai úton, július elejétől.
4-es sorház utolsó, 2 szintes lakása, terasszal + erkéllyel is rendelkezik.
A lakás bútorozott, gépesített, mosógép kivételével.

Alsó szint 60 m2-es, mely előszoba, konyha, kamra, a pár éve felújított sarokkádas fürdőszoba és wc, valamint a nagy nappali, amelynek a teraszra néző fala végig ablakos helyiségekből áll. A nappali parkettás, megkímélt állapotú. A többi helyiség hideg burkolatú.

A felső szint kb. 40 m2, 2 szoba, wc valamint a folyosón beépített szekrény található. Mindkét szobában megkímélt állapotú laminált padló van.
A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, ennek köszönhetően, valamint annak, hogy a lakás a telken a leghátsó, a forgalmas út zaja alig hallatszik be a lakásba.
A nappaliból nyíló teraszról közvetlenül le lehet menni az udvarra. Az emeleti szoba szélességében végig erkély van, a másik szobából egy kisebb erkélyre lehet kilépni, amely nagyon hangulatos az erkélyre benyúló fenyőágtól valamint a hátsó kert zöldnövényzetének látványától.
Nem elhanyagolható, hogy akár 3 autóval lehet parkolni a terasszal szemben szinte pár méterre, saját – nem közös – területen, a nappaliból rálátva az autókra.
Valamennyi szomszéd csendes, problémamentes, ami szintén fontos tényező, még bérletnél is.
A lakáshoz tartozik még egy fedett különálló melléképület, amely tökéletes tárolóként funkcionál jelenleg is. Mögötte található a lakáshoz tartozó, elkülönített, füves kertrész.
Bérleti díj: 250.000 Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució.
Közjegyzői okirattal. Minimum 1 évre.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!

Kapcsolat:
***City & Home Ingatlan Iroda***
📍8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
📱+36 70 389 1111
🖥www.chingatlan.hu
📧info@chingatlan.h

A környék leírása:
Székesfehérvár frekventált helyén, nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik az ingatlan.
Közlekedés szempontjából tökéletes, autóval és busszal egyaránt, buszmegálló a kapu közvetlen közelében található, tehát tömegközlekedés szempontjából is ideális.

 

 


  • Közzétéve: 2024.06.14.
  • Utoljára frissítve: 2024.07.12.
  • Megnézve: 26