+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Új építésű luxus lakás a Belváros szívében!

Székesfehérvár, Belváros resort, Zsuzsanna forrás, Magyarország

Jellemzők

 • Alacsony rezsi
 • Amerikai konyha
 • Egyedi fűtés
 • Elektromos garázsajtó
 • Erkély
 • Garázs
 • Jó elrendezés
 • Jó közlekedés
 • Légkondícionált

Részletek

Megvételre kínálunk egy 52 m2-es, erkéllyel rendelkező, új építésű, 2 szobás luxus lakást Székesfehérváron a Belváros Resortban.
A lakás egy újonnan épült társasház harmadik emeletén található.
A lakásban egy amerikai konyha étkezővel, hálószoba, előszoba, fürdőszoba és egy külön WC került kialakításra.
A lakást a tágas, világos szabad terek, nagy üvegfelületek és jól használható panorámás erkély jellemzi.
Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A lakáshoz a teremgarázsban gépkocsi beálló biztosított.

Az alapfelszereltségen túl a következőket tartalmazza a lakás:
– Smart Home Technology – Okos Otthon
– Inteligens ajtózár /telefonkészülékkel vezérelhető/
– IP kamerás kaputelefon
– Modern, csendes Schindler lift
– Kamerával megfigyelt közösségi terek
– Minden lakóhelyiségben beltéri klíma egység

Az épületből közvetlen átjárás biztosított az Árpád fürdőbe, így a leendő lakók komfortosabban élvezhetik a török fürdő által nyújtott kényeztető és pihentető szolgáltatásokat.

Az épület két lépcsőházas társasház, minden lépcsőházban modern kialakítású, esztétikus svájci Schindler liftek segítik a közlekedést, komfortos, hatékonyabb utasforgalmat biztosít a tökéletesített vezérlési rendszernek köszönhetően: kevesebb a várakozási idő, és a zajkibocsátás.

Az épület külső megjelenése:
Az épület modern, elegáns stílusú. A lépcsőházakat burkolt járdán lehet megközelíteni. Az épület udvarán fákkal, cserjékkel, virágokkal parkosított udvart alakítottak ki.

Pinceszint:
A pinceszinten az autóbeállókon kívül a szükséges gépészeti berendezések helyezkednek el. A szintek gyalogosan, lépcsőházon keresztül, és liften is megközelíthető. A várkörútról a -1 szintet 2 irányú közlekedésre alkalmas rámpa köti össze. A -2 és -1 szintet pedig egy irányú közlekedésre alkalmas rámpa köti össze, melynek a biztonságos közlekedését lámpa szabályozza.

Fűtésrendszer:
A fűtést és a melegvizet távhő biztosítja padlófűtéses hőleadással. Ennek a hőeolsztó központja a pinceszinten kerül elhelyezésre. A lakásokba egyedi hőmérséklet szabályzók kerültek beépítésre. Az elhasznált energia mérése lakásonként, a felszálló strangokban az egyes lakások leágazásába épített hőmennyiség mérővel történik. A lakások fűtésének egyedi szabályozhatóságát az egyedi fűtések kényelméhez hasonlóan valósították meg, lakásonkénti, kívánt belső hőmérséklet-érzékelésen alapuló, a lakásokban elhelyezett programozható szabályzó segítségével. Így a lakás tulajdonosa egy mozdulattal beállíthatja a kívánt hőfokot, és valóban annyit fizet, amennyit el is használt!

A teljes épület „A” energia osztályú.

Parkolás az épület aljában található mélygarázsban, 1 gépkocsibeálló, melynek az ára 6M Ft.

Illetve tároló is tartozik az ingatlanhoz, amelynek ára 2M Ft.

A megtekintéssel kapcsolatban, további kérdés esetén, vagy bármely kínálatunkban található lakás, ház felkeltette érdeklődését, vagy szeretné ingatlanát értékesíteni, keressen bizalommal!

Kapcsolat:
📍8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
📱+36 70 389 1111
🖥www.chingatlan.hu
📧info@chingatlan.hu

A környék leírása:
A Belváros Resort Székesfehérvár történelmi belvárosában található. A környék kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, számos intézménnyel, kereskedelmi és szolgáltató egységgel. A lakópark közelében óvoda, bölcsőde, általános iskola, étterem, játszótér, boltok, bevásárlóközpontok, közintézmények és a történelmi belváros szépsége is megtalálható.

Alaprajz


 • Közzétéve: 2023.03.22.
 • Utoljára frissítve: 2023.10.25.
 • Megnézve: 410