+36-70/389-1111
Székesfehérvár H-8000, Várkörút 2.
info@chingatlan.hu

Örök Balatoni panoráma minden lakásból!

Alsóörs, Magyarország

Jellemzők

 • Alacsony rezsi
 • Amerikai konyha
 • Csendes
 • Étkező
 • Jó elrendezés
 • Medence
 • Nappali + 2 szoba
 • Panorámás
 • Parkosított kert
 • Tágas beltér
 • Terasz
 • Világos

Részletek

Megvételre kínálunk egy 67m2-es, amerikai konyhás, nappalis + 2 szobás, 1. emeleti, 8m2-es örök panorámás terasszal rendelkező tégla lakást.
Az építkezés megkezdődött 2019. májusában, átadás 2020. július.
A 3093 m2-es területen épülő Alsóörsi lakóparkban 20 lakás kerül kialakításra. A lakások kialakításánál elsődleges cél volt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb új életteret. Az Alsóörsi lakópark otthonai változatos és praktikus lakások, amelyek a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értéktartás jegyében épülnek. Kettő épületből álló társasház. A lépcsőházakból nyíló lakások alapterületei a nettó 51m2-től a 81m2-ig elérhetőek.
A lakásokhoz tartozó nagy terasz és üvegfelület biztosítja az Örök Balatoni panorámát. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. A tetőszinten 4 db panorámás penthouse lakás található. Az épület mellett 20 db félig feledett gépkocsibeálló kerül kialakításra. A melegvízellátást és a hőszolgáltatást központi gázkazánnal, a hőleadást padlófűtéssel, valósítjuk meg.
A földszinti lakások kertkapcsolatos kialakítású, illetve minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély.
A telek Alsóörsön található, mely gépkocsival könnyen megközelíthető. Az ingatlan nagy értéke, hogy örök Balatoni panorámával rendelkezik. A telken medence kerül beépítésre, valamint a balatonba saját stégen lehet bejutni, melyet a lakók használhatnak.
A természethez közel, nyugodt környezetben helyezkedik el.
Az épület modern stílusú, szintenként teraszos kialakítással. A homlokzaton három szín, fehér, szürke vakolat és faburkolat változatos variációja érvényesül, melyekkel a szürke homlokzati műanyag nyílászárók színei külsőleg harmonizálnak.
A lépcsőházakat minden esetben burkolt járdán lehet megközelíteni. Az épület udvarán fákkal, cserjékkel, virágokkal parkosított udvart, medencét, kerti sütögetős pavilont és játszóteret alakítunk ki.
A külső nyílászárók korszerű műanyag ablakok és erkélyajtók hőszigetelt üvegezéssel (u=1,1 W/m2K), 5 kamrás profilrendszer, horganyzott idomacél merevítéssel, bukó-nyíló vasalattal, modern, kellemes tapintású, igényes kilinccsel kivitelezve, kerülnek átadásra. Külső oldalon szürke, a belső oldalon fehér színben kivitelezve. A homlokzati nyílászárókhoz redőnytok tartozik, elektromos kiállással, amely a kulcsrakész átadásnak része (a redőnypalást nem része). A lakások bejárati ajtói több ponton záródó, kitekintővel ellátott prémium minőségű biztonsági ajtók. A belső nyílászárók laminált felületű beltéri ajtók, tele ajtólappal, eloxált körrozettás kilincsgarnitúrával.
Hideg burkolatoknál a hidegpadló anyagából max. 10 cm magasságig kerül felhelyezésre. A lakások első kategóriás fehér diszperzit festésűek. A vizes helyiségekben (közlekedők, fürdők, WC-k,) gres lap padlóburkolat készül, a fürdőkben 2,1m magasságig. A nappalik, konyhák, étkezők, szobák, gardróbok felső kategóriás minőségű laminált parketta burkolatot kapnak. Meleg burkolatnál a burkolattal azonos színű előre gyártott laminált szegőelem kerül felhelyezésre.
A teljes épület „A” energia osztályú lesz.
A lakásokhoz kültéri parkoló is vásárolható.

A környék leírása:
Alsóörs Veszprém megyei község a megye Balatonfüredi járásában, a Balaton keleti medencéjének északi partján. Szomszédos települései Balatonalmádi, Lovas, Paloznak és Felsőörs. Szőlővel beültetett lankáin kezdődik a csopaki borvidék.

 • Közzétéve: 2022.12.26.
 • Utoljára frissítve: 2022.12.26.
 • Megnézve: 86